ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

cropped-logo1.png

Προφίλ Westnet

Το OMNYS αποτελεί ένα own brand της Westnet, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά οικιακών συσκευών για κάθε ανάγκη.

Η Westnet, μια εταιρεία του Ομίλου Olympia, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο της διανομής σε Ελλάδα και Κύπρο, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες κι αξιόπιστες λύσεις.

Ξεκινήσαμε το 2005 ως διανομέας προϊόντων πληροφορικής και σταδιακά επεκταθήκαμε σε νέες προϊοντικές κατηγορίες, συνθέτοντας ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει τόσο την καταναλωτική όσο και την επιχειρηματική αγορά, μέσα από τρεις επιχειρηματικές μονάδες (Technology, Energy Solutions, Home Appliances), συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές και αποκλειστικά συμβόλαια διανομής.

Στο πλαίσιο αυτό, αναπτυσσόμαστε πολύ δυναμικά και στο χώρο της παροχής ενέργειας σε προϊόντα χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων. Ως αποκλειστικός διανομέας της Toshiba σε καταναλωτικές μπαταρίες και LED φωτισμό, έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο εξαγωγών σε περισσότερες από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Από την άλλη μεριά, η δραστηριότητά μας τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία των οικιακών συσκευών και του κλιματισμού μας επιτρέπει να φέρνουμε στην αγορά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική τους.

Τα κεντρικά γραφεία της Westnet βρίσκονται στην Αθήνα ενώ η εταιρεία διατηρεί γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στην Κύπρο (από το 2017) και στην Πολωνία (από τον Ιούλιο 2021).